Koren

Donatuskoor
Het Donatuskoor was voorheen het kerkkoor van de Donatuskerk in Bemmel. Dit koor werd opgeheven bij het sluiten van de Donatuskerk. Een aantal mensen vond dit erg jammer en heeft zich sterk gemaakt voor de doorstart van het koor. Het koor heeft een zeer uitgebreid repertoire van meer dan 200 meerstemmige liederen, waaronder liturgisch, licht klassiek en eigentijds.

De doelstelling van het nieuwe Donatuskoor is het begeleiden van afscheidsceremonies. Daarnaast is het repertoire ook geschikt voor andersoortige bijeenkomsten. Het Donatuskoor repeteert donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur in de kerk van Haalderen.

https://www.facebook.com/Donatuskoor-1769797006610825/

Koor Tot Zangs!
Koor Tot Zangs! is opgericht in Januari 2009 en bestaat momenteel uit 25 enthousiaste zangers/zangeressen. Het doel is om een kwalitatief goed koor te zijn en te blijven. Dit bereikt het koor door hard werken en saamhorigheid te combineren.

Regelmatig brengt het koor themagebonden concerten ten gehore. De kerstconcerten die bijna jaarlijks plaatsvinden worden altijd druk bezocht. Ook heeft Tot Zangs! in 2016 een bijdrage geleverd aan Expeditie Stroom van de Waal, een muziektheaterreeks onder artistieke leiding van Muziektheater De Plaats uit Arnhem. Het bleek een geweldige ervaring te zijn. Maar ook haar bijdrage aan de voorstelling van Ernest Beuving was een hele mooie belevenis.

Koor Tot Zangs! zingt zowel a capella als met piano begeleiding en het repertoire is breed: van klassiek tot pop, voor elk wat wils. De repetitie-avond is de woensdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in de aula van St. Martinusschool in Millingen aan de Rijn. Ben je geïnteresseerd en wil je een avondje meerepeteren dan ben je van harte welkom.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064536676439

Zangvereniging Vivace
Zangvereniging Vivace is al ruim 40 jaar een begrip in Millingen en omstreken. Ooit begonnen als het kerkelijk Groot Gemengd Koor en inmiddels uitgegroeid naar een bloeiende en gezellige vereniging met een breed repertoire. Vivace heeft ruim 50 leden. Allemaal verschillende mensen die genieten van het samen zingen en de repetities, met als uiteindelijke resultaat: het geven van concerten en uitvoeringen binnen en buiten onze landsgrenzen. 

Vivace repeteert elke dinsdagavond van 20.00 – 22.00 uur in ontmoetingscentrum De Bijenkorf, Gengske 10 in Millingen aan de Rijn.

https://www.facebook.com/vivacemillingen/?locale=nl_NL