Over mij

Ik ben werkzaam als docent piano, orgel en keyboard, dirigent, kerkmusicus, organist en pianist.

De start van mijn muziekpassie
Zoals zo velen van mijn Millingse muzikale dorpsgenoten ben ik mijn muzikale loopbaan begonnen bij één van de twee gerenommeerde fanfares die Millingen aan de Rijn rijk is, namelijk fanfare Ons Genoegen.

Rond mijn twaalfde wordt pianospelen mijn passie. Na een aantal jaren pianoles tijdens mijn middelbare schooltijd ben ik gaan studeren aan het Conservatorium in Arnhem met als hoofdvak piano. Na verloop van tijd komt daar het orgel als tweede hoofdvak bij. De studie werpt zijn vruchten af, zowel als Docerend als Uitvoerend Musicus ben ik afgestudeerd.

Van muzikant naar docent
Tijdens mijn studie aan het conservatorium ben ik al begonnen met het begeleiden van verschillende koren. Ook als kerkmusicus word ik actief en heb daarnaast ook gespeeld in bands in het lichte muziekgenre.
Sinds mijn conservatoriumtijd, dus dat is nu al meer dan 25 jaar, ben ik met veel plezier werkzaam als docent piano, keyboard en orgel. In eerste instantie aan huis bij de leerlingen, maar sinds ruim tien jaar in mijn eigen muzieklesruimte aan de Wilsonstraat in Millingen aan de Rijn.

Naast muzikant en docent ook dirigent
In de loop der jaren verschuift mijn werkterrein als uitvoerend musicus langzamerhand van pianist/organist naar het dirigeren van koren. In principe ben ik een muzikale veelvraat: van klassieke muziek tot en met popmuziek, van renaissance kerkmuziek tot en met smartlappen.
Op dit moment dirigeer ik in Millingen aan de Rijn twee koren: Koor Tot Zangs! en Zangvereniging Vivace.
Ook in Bemmel ben ik muzikaal actief als dirigent en organist van het Donatuskoor. Verder kun je me als organist/pianist tegen komen in de Cenakelkerk in de Heilig Landstichting.